Home /
Winst voor Jumpers
;

Afgelopen zaterdag stond voor Jumpers de wedstrijd tegen hekkensluiter BV Schijndel op het programma. Gezien de goede vorm waarin Jumpers momenteel verkeerd mocht deze wedstrijd geen probleem zijn. Afwezig waren Kelvin Lammerts van Bueren en Marcel Kuypers waardoor Justin Gommans van het tweede team meedeed.  Jumpers kwam het eerste kwart vlammend uit de startblokken en […]

Jumpers kwam het eerste kwart vlammend uit de startblokken en zette veel druk op de tegenstander. De thuisploeg had hier duidelijk moeite mee en na een paar minuten stond het 2-9 voor Jumpers. Schijndel had een time-out nodig om de zaken weer op de rit te krijgen maar ook na de time-out bleef Jumpers aanzetten. De thuisploeg kreeg geen seconde rust van Jumpers en de voorsprong werd zelf uitgebreid na 22 punten. Jacub Juszizuk was met 15 punten, waaronder 3 driepunters, de man het eerste kwart. Uiteindelijk eindigde het eerste kwart in 8-31.

Het tweede kwart bleef Jumpers druk zetten maar kwam Schijndel er steeds beter uit waardoor ze ook vaker tot scoren kwamen. De mannen uit Venray bleven echter ook scoren waardoor het verschil tussen beide ploegen nagenoeg gelijk bleef. Justin Gommans was met 7 punten in dit kwart belangrijk aan de kant van Jumpers. Ruststand: 20-44

Er moest veel gebeuren na rust wou het nog een spannende wedstrijd worden. De thuisploeg was overgegaan naar een zone-defense en dit zorgde ervoor dat Jumpers meer moeite had met scoren. Probleem bij de thuisploeg was dat ze zelf amper tot scoren kwamen waardoor Jumpers uiteindelijk nog steeds verder uitliep. Aan het eind van het derde kwart was de voorsprong uitgelopen tot 31 punten. (28-59)

Beide teams wisten dat de wedstrijd gespeeld was. Het vierde kwart was er eentje om uit te spelen en dat deden de mannen uit Venray. Bij teams scoorde afwisselend maar zonder enige spanning meer in de wedstrijd. Jumpers wint uiteindelijk de wedstrijd makkelijk met 30 punten.

Eindstand: 39-69

Topscoorders: Jacub Juszizuk 24 punten, Patryk Wojtysiak 17 punten, Justin Gommans 9 punten.

Volgende wedstrijd speelt Jumpers in Bakel om 19:00 uur tegen de nummer 2 van de competitie Yellow Sox.