Home /
Spannende thuiswedstrijd tegen Maastricht Knights
;

Jumpers ’76 is het nieuwe jaar sterk begonnen tegen Maastricht Knights. De spannende wedstrijd eindigde in een verlies van 73-81. De thuisploeg moest het doen zonder Oosterbeek. Een moeilijke start van Jumpers waar Hoeijmakers de punten wist te halen in de eerste 7 minuten. Daarna sloot Laurense aan met twee scores. De thuisploeg wist een […]

Jumpers ’76 is het nieuwe jaar sterk begonnen tegen Maastricht Knights. De spannende wedstrijd eindigde in een verlies van 73-81. De thuisploeg moest het doen zonder Oosterbeek.

Een moeilijke start van Jumpers waar Hoeijmakers de punten wist te halen in de eerste 7 minuten. Daarna sloot Laurense aan met twee scores. De thuisploeg wist een 6-0 run uit de laatste minuut van de eerste kwart te behalen. Eind 1e kwart: 16-23.

In het tweede kwart starte Jumpers met een zone defence om de wedstrijd hun kant op te draaien. Verder nam weer Hoeijmakers de thuisploeg op sleeptouw. Hij zorgde voor 12 punten in deze kwart. Waardoor Jumpers eindigde met 34-41.

In de rust zorgde coach Kraus ervoor dat Jumpers als team moest gaan spelen. De nadruk lag op de schutters van de tegenstander uit de wedstrijd te halen door betere defence.

In de derde kwart kwam Laurense uit zijn voeten door steals en vast breaks. Hiervoor had de tegenstander geen oplossing voor behalve fouten maken. Dit zorgde voor een stand na kwart drie van 56-59.

In de laatste kwart komt Jumpers gelijk te staan door goede samenwerking in het team en het uitvoeren van ieder zijn taak. De systemen van Jumpers komen steeds beter uit de voeten. Jumpers probeerde de laatste kwart met driepunters bij te komen. Hiervan wist Wulterkens er een te raken. Toch was dit niet voldoende om van Maastricht Knights te winnen. De eindstand is 73-81.

Jumpers heeft een goede wedstrijd gespeeld door hard te werken en goed samen te werken. Helaas heeft dit er niet voor gezorgd dat Jumpers thuis kon winnen.

Dit weekend speelt Jumpers tegen Black Eagles in Rosmalen. De wedstrijd zal plaatsvinden zaterdag 21-01 in De Hazelaar om 20:00 uur.

Topscorers: Hoeijmakers 28 en Laurense 17.