Home /
Seizoensafsluiting!
;

Seizoensafsluiting!

Beste leden en vrienden van Jumpers,  Het seizoen is helaas bijna ten einde en dat betekent dat het weer tijd wordt voor een jaarlijkse seizoensafsluiting. Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 17 mei en wordt er voor de jeugd (t/m U14) een (Family) All-Star Challenge georganiseerd en een 3-on-3 toernooi voor de ouderen.  Programma:  17:30 uur – […]

Beste leden en vrienden van Jumpers, 

Het seizoen is helaas bijna ten einde en dat betekent dat het weer tijd wordt voor een jaarlijkse seizoensafsluiting. Dit jaar zal het plaatsvinden op vrijdag 17 mei en wordt er voor de jeugd (t/m U14) een (Family) All-Star Challenge georganiseerd en een 3-on-3 toernooi voor de ouderen. 

Programma: 

17:30 uur – 19:00 uur – Family All-Star Challenge 
19:15 uur – 20:45 uur – 3-on-3 toernooi 
21:00 uur – ??? uur – Afsluiting kantine 

De Family All-Star Challenge zal een competitie zijn tussen ouders en kinderen. Deelnemende ouders/verzorgers nemen het op tegen hun kind(eren) in een  skills-challenge, 3-point-contest en als afsluiter spelen we natuurlijk een wedstrijd  Ouders -VS- Kinderen. Of beide ouders/verzorgers deelnemen of slechts 1 geeft niks, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 
Per team zijn er minstens 6 ouders nodig. Bij minder aanmeldingen gaan we voor desbetreffend team een leuk alternatief uitvoeren. 
Aanmelden hiervoor kan via het formulier dat vrijdag 12 april uitgedeeld zal worden op de training. Deze graag  uiterlijk 26 aprilinleveren op de training. 

Voor het 3-on-3 toernooi kun je een eigen team samen stellen van minimaal 3 en maximaal 5 spelers. Aanmelden hiervoor kan door een e-mail te sturen naar: technischezaken@jumpers76.nl. Vermeld dan in de e-mail de naam van alle deelnemers en de teamnaam. 

Met vriendelijke groet, 

Technische Commissie 
Jumpers’76