Home /
Seizoensafsluiting Jumpers’76
;

Seizoensafsluiting Jumpers’76

Beste leden, oud-leden en vrienden van Jumpers Om het seizoen af te sluiten organiseren we op zaterdag 17 juni een 3-on-3 toernooi voor de oudere leden (vanaf U16) en voor de jongere leden (t/m U14) een vrienden – vriendinnen toernooi. Daarna kan er tot de late uurtjes worden doorgefeest in de kantine van de Wetteling. […]

Beste leden, oud-leden en vrienden van Jumpers

Om het seizoen af te sluiten organiseren we op zaterdag 17 juni een 3-on-3 toernooi voor de oudere leden (vanaf U16) en voor de jongere leden (t/m U14) een vrienden – vriendinnen toernooi. Daarna kan er tot de late uurtjes worden doorgefeest in de kantine van de Wetteling.

Programma:

13:30 – 15:30 Vrienden – vriendinnen toernooi

16:00 – 19:00 3-on-3 toernooi

19:30 – ….. Feestavond

Aanmelden voor het vrienden – vriendinnen toernooi kan worden gedaan door het versturen van een email naar: dirk_laurensse@hotmail.com of dit persoonlijk aan hem doorgeven bij de training. De kinderen hoeven dus geen eigen teams te maken.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen mee komen doen en ze zijn elke vrijdag om half 6 van harte welkom om alvast een balletje te leren gooien.

Voor het 3-on-3 toernooi staat iedereen volledig vrij om een eigen team samen te stellen van minimaal 3 en maximaal 5 spelers. Aanmeldingen kunnen worden gedaan via het formulier bij je trainer in te leveren of het versturen van een email naar: dirk_laurensse@hotmail.com. Vermeldt in deze mail de namen van alle deelnemers.

Na afloop van het toernooi worden in de kantine de prijzen uitgereikt.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 17 juni om er samen met ons een knallend seizoenseinde van te maken!!!