Home /
Seizoensafsluiting Jumpers’76
;

Seizoensafsluiting Jumpers’76

Beste leden, oud-leden en vrienden van Jumpers Voor mijn kerntaak 2 examen organiseer ik op zaterdag 19 mei een 3×3 toernooi voor de oudere leden (vanaf U16) en voor de jongere leden (t/m U14) een clinic. Ik zou het erg leuk vinden als jij wilt deelnemen aan mijn evenement! Programma:. 12:00 – 14:00    clinic […]

Beste leden, oud-leden en vrienden van Jumpers

Voor mijn kerntaak 2 examen organiseer ik op zaterdag 19 mei een 3×3 toernooi voor de oudere leden (vanaf U16) en voor de jongere leden (t/m U14) een clinic. Ik zou het erg leuk vinden als jij wilt deelnemen aan mijn evenement!

Programma:.

12:00 – 14:00    clinic

14:30 – 17:00     3-on-3 toernooi

17:30 – ???         afsluiting kantine

De clinic word gegeven door 4 personen. Zij hebben veel kennis op het gebied van basketbal en spelen op landelijk niveau! De clinic bestaat uit: ball handling, schieten, passing, aanvallen en natuurlijk spelvorm. Lijkt het jou leuk om hier aan deel te nemen? Geef je dan zeker op!! Aanmelden voor de clinic kan worden gedaan door een email te sturen naar: jamielvb28@hotmail.com. Of door het aanmeldingsformulier in te leveren bij jou trainer.

Voor het 3×3 toernooi kun je een eigen team samen stellen van minimaal 3 en maximaal 5 spelers. Het zou leuk zijn als er ook meiden meedoen (denk bijvoorbeeld aan een vriendin of aan familieleden). Aanmeldingen kunnen worden ingevuld via het aanmeldingsstrookje dat hier onder aangegeven staat, dit kun je bij je trainer inleveren. Of door het versturen van een email naar: jamielvb28@hotmail.com. Vermeldt dan in de mail de namen van alle deelnemers, maar ook je teamnaam.

Ik hoop dat jullie zin hebben in een leuke, maar vooral leerzame clinic. Of natuurlijk een fanatiek, maar sportief 3×3 toernooi.

Met sportieve groet,

Jamie Lammerts van Bueren

—————————————————————————————-”

Clinic aanmeldingsformulier

Naam:

Leeftijd:

Welk team speel je:

Waar ben je goed in:

—————————————————————————————-”

3-on-3 aanmeldingsformulier

Teamnaam:

Deelnemers:

1.

2.

3.

4.

5.