Home /
Nederlaag Jumpers na spannende wedstrijd
;

Nederlaag Jumpers na spannende wedstrijd

Afgelopen vrijdag verloren de heren van Jumpers de spannende uitwedstrijd in Eindhoven tegen Tantalus. Niet aanwezig bij Jumpers waren Bart van Dijk en Jorik Wulterkens.De hele wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd en ging het gelijk op. In de eerste kwart behaalde de heren een voorsprong van 3 punten (17-20). In het tweede kwart […]

Afgelopen vrijdag verloren de heren van Jumpers de spannende uitwedstrijd in Eindhoven tegen Tantalus. Niet aanwezig bij Jumpers waren Bart van Dijk en Jorik Wulterkens.De hele wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd en ging het gelijk op. In de eerste kwart behaalde de heren een voorsprong van 3 punten (17-20). In het tweede kwart wordt er om en om gescoord, hierdoor komt de ruststand uit op 30-32 in het voordeel van Jumpers.

Ook na de rust bleven beiden teams om en om scoren. Jumpers wisselde verder door, zodat iedereen de kans kreeg om minuten te maken. Daardoor sloop Tantalus dichterbij en eindigde het derde kwart gelijk op 46-46.

In het vierde kwart begonnen de heren van Jumpers goed en begon Tantalus met het maken van fouten. Echter kreeg men daarna een 3punter tegen en begon Jumpers ook met het maken van fouten. Waarbij Ralf Claessens zelfs een onterechte onsportieve fout tegen kreeg. Vervolgens pakte de heren van Jumpers de draad weer op en bouwde weer een kleine voorsprong op. In de laatste twee minuten scoorde de heren van Tantalus en kregen een aantal fouten mee in de laatste minuut, waardoor de stand na 40 minuten uit kwam op 66-66.

Na dit gelijkspel ging men verder met de verlening waarbij de foutenlast bleef staan. Hier wist Tantalus goed gebruik van te maken en scoort zo nog. De heren van Jumpers weten niet meer voldoende te scoren en verliezen zo de spannende wedstrijd met 3 punten verschil. Eindstand 77-74. 

Topscoorders: Dirk Laurense 30 punten, Peter Hoeijmakers en Justin Gommans 11 punten.

De volgende wedstijd is op zaterdag 2 december om 16:00 uur in de Wetteling.