Home /
Makkelijke thuisoverwinning Jumpers
;

Afgelopen zondag, voor de verandering, stond de thuiswedstrijd tegen Deurne op het programma. Jumpers trad slechts met 7 man, waaronder recreant Erik Scheffer, aan de wedstrijd. Peter Hoeijmakers, Thomas Ewalts, Andrea Penco, Sebastiaan Wijnen en Emiel Viersma speelden niet vanwege blessures of andere verplichtingen. Jumpers begin sterk aan de wedstrijd en staat na 5 minuten […]

Jumpers begin sterk aan de wedstrijd en staat na 5 minuten al met 15-6 voor. Met name Loek Claessens en Jorik Wulterkens zijn aanwezig in het eerste kwart en dat is terug te zien op het scorebord. Samen maken ze 14 van de 26 punten. (26-15).

Het tweede kwart blijft Jumpers de betere ploeg en is het een kwestie van tijd dat de voorsprong verder wordt vergroot. Aan de kant van Deurne wordt veel geschoten en veel gemist. Daarnaast gaan ze niet voor de rebound en maken ze het Jumpers erg makkelijk dit kwart. Via een aantal fast-breaks met Dirk Laurense als eindstation pakt Jumpers een voorsprong van 20 punten. Ruststand (48-28).

Na de rust begint Deurne wakker te worden en beginnen ze scherper dan Jumpers aan de wedstrijd. Met name nr. 5 van Deurne begint in de wedstrijd te komen en schiet 3 driepunters achter elkaar erin. Gelukkig heeft Jumpers daar een antwoordt op in de naam van Jorik Wulterkens die zelf ook 3 driepunters er in knalt dit kwart. Desondanks wint Deurne het kwart en is de voor sprong nog maar 13 punten. (72-59).

Het laatste kwart wordt er afwisselend gescoord door beide teams en blijft de voorsprong van Jumpers rond de 12 punten. In de laatste 2 minuten laat recreant Erik Scheffer zien dat die het score nog niet is verleerd en zorgt dat Jumpers de wedstrijd uiteindelijk wint met 97-78.

Topscoorder: Dirk Laurense 25 punten, Jorik Wulterkens 22 punten, Loek Claessens 14 punten.