Home /
Jumpers’76 verliest in eigen huis van Gennep Cougars
;

De Venrayse basketball ploeg wist afgelopen zaterdag in de Sporthal de Wetteling helaas niet te winnen van de Gennep Cougargs. Ondank een goede comeback in het 3e kwart liepen de Gennep Cougars kort in 4e kwart simpel uit en wist Jumpers’76 het gat niet meer te dichten. Eindstand: 58-78. Doordat de scheidsrechters helaas niet kwamen opdagen begon de wedstrijd met enige vertraging en waren het […]

Doordat de scheidsrechters helaas niet kwamen opdagen begon de wedstrijd met enige vertraging en waren het uiteindelijke twee geblesseerde spelers van beide ploegen die de fluit in de hand namen en de wedstrijdleiding op zich namen.

Jumpers’76 startte de wedstrijd erg slordig en al gauw namen de gasten uit Gennep de leiding en liepen ze in het eerste kwart uit naar een voorsprong van 10 punten. Eindstand 1ekwart 10  20.

Bij Jumpers’76 speelde tijdens deze wedstrijd een nieuwe aanwinst mee: Tomas Polvlionis.

Met o.a. 2 drie punters in het 2e kwart wist hij Jumpers’76 nog redelijk bij laten blijven en de achterstand van 10 punten voor rust terug te brengen naar 7. Ruststand: 28-35.

De fel spelende gasten hadden echter in het 3e kwart een korte inzakking waardoor Jumpers’76 kon profiteren en tot 3 punten terug kon komen. Helaas kon men de comeback niet lang genoeg volhouden en met nog 10 minuten op de klok hadden de bezoekers uit Gennep nog steeds een voorsprong van 9 punten te pakken.

Onder aanvoering van een goed spelende Justinas Miksys (25 punten) en Aaron Dekker (19 punten), beide van de Gennepseploeg, wist men in het vierde kwart de Venrayse ploeg uit te schakelen en de laatste hoop af te pakken waardoor men zonder problemen uitliep naar een ruime overwinning. Eindstand: 58-78.

Topscoorders Gennep Cougars:  Justinas Miksys (25 punten) en Aaron Dekker (19 punten).

Topscoorders Jumpers’76: Dirk Laurensse (19 punten) en Peter Hoeijmakers (13 punten).

Komende zaterdag speelt Jumpers’76 een belangrijke uitwedstrijd tegen BV Schijndel.

Beide teams staan laag geklasseerd en wil men dit seizoen punten pakken moet men deze wedstrijd winnen.