Home /
Jumpers zoekt nieuwe Voorzitter
;

Jumpers zoekt nieuwe Voorzitter

Zoals gemeld in de ALV van September 2018 gaat de huidige voorzitter er in verband met een verhuizing mee stoppen. Het afgelopen jaar zijn we al bezig geweest met het invullen van deze vacature, tot op heden nog zonder succes. Wij zijn dus nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ben jij of ken […]

Zoals gemeld in de ALV van September 2018 gaat de huidige voorzitter er in verband met een verhuizing mee stoppen. Het afgelopen jaar zijn we al bezig geweest met het invullen van deze vacature, tot op heden nog zonder succes.

Wij zijn dus nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ben jij of ken jij iemand die hierin wellicht interesse heeft en ook de tijd, laat het ons dan weten.

Wat houdt de rol als voorzitter in, de huidige voorzitter(Mirko Antheunisse) gaat hierover graag met de kandidaat in gesprek. Maar op hoofdlijnen is het de leiding geven aan het dagelijks bestuur van de vereniging, neerzetten van de vrijwilligers organisatie, aanspreekpunt binnen de club en naar buiten en gezamenlijk ontwikkelen en uitvoeren van een meerjarenplan. De bijbehorende tijdsbesteding is minimaal 1 dag per maand, maar liever meer in verband met de huidige uitdagingen binnen de club.

Voor mogelijke kandidaten kan er contact opgenomen met Mirko Antheunisse,voorzitter@jumpers76.nl