Home /
Jumpers wint weer!
;

Jumpers wint weer!

Jumpers is uitstekend aan het jaar 2020 begonnen nadat het de eerste twee wedstrijden had gewonnen en alleen punten verloor tegen de koploper. Afgelopen zaterdag moesten de mannen uit Venray naar Lieshout om te spelen te tegen het team dat slechts twee plaatsen hoger staat. Voor Jumpers was het dus belangrijk om deze pot binnen […]

Jumpers is uitstekend aan het jaar 2020 begonnen nadat het de eerste twee wedstrijden had gewonnen en alleen punten verloor tegen de koploper. Afgelopen zaterdag moesten de mannen uit Venray naar Lieshout om te spelen te tegen het team dat slechts twee plaatsen hoger staat. Voor Jumpers was het dus belangrijk om deze pot binnen te slepen.

Bij de warming-up was duidelijk dat Lieshout niet compleet was en voor de heren uit Venray een ideale mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Beide teams begonnen het eerste kwart nog gelijkwaardig aan elkaar en na een paar minuten stond het 7-7. Vervolgens was het Jumpers dat de wedstrijd naar zich toe trok, met 6 punten van zowel Dirk Laurense als Patryk Wojtysiak in dit kwart, en een voorsprong van 10 punten pakte. (10-20)

Het tweede kwart werd geopend met een driepunter van Jacub Juszizuk. Jumpers speelde met veel overtuiging en het was duidelijk de bovenliggende partij. Het liet dit kwart slechts 6 punten toe en het verdubbelde de eigen score waardoor de mannen uit Venray bij rust al tegen een mooie voorsprong van 24 punten aankeken. (16-40)

Ook na rust opende Jumpers de score, ditmaal door een driepunter van Jorik Wulterkens. De mannen uit Venray bleven fel spelen en de thuisploeg had hier een duidelijk moeite mee. De voorsprong dit kwart werd langzaam uitgebouwd richting de 30 punten en voor beide teams was duidelijk wie deze pot ging winnen. (24-57)

Het laatste kwart was ook meteen het slechtste kwart van Jumpers. Lieshout probeerde nog terug te komen maar de achterstand was te groot om nog enige spanning te krijgen in de wedstrijd. Jumpers wint uiteindelijk de wedstrijd met een verschil van 24 punten. Eindstand: 47-71.

Topscoorders: Jacub Juszizuk 18 punten, Dirk Laurense 18 punten, Patryk Wojtysiak 15 punten.

De volgende wedstrijd speelt Jumpers thuis op zaterdag 15 februari om 17:45 uur tegen de nummer 3 BC Virtus 2.