Home /
Jumpers verliest van concurrent
;

Jumpers verliest van concurrent

Het was een vrijdagavond waarbij de mannen van Jumpers’76 een wedstrijd mochten gaan spelen in plaats van trainen. De wedstrijd was laat, want we mochten om 21:30 spelen in Eindhoven tegen Tantals H3. Afwezigen bij Jumpers waren: Roy Lucassen en Claudio Mendes. De wedstrijd begon met een paar scores van Tantalus. Eerst een driepunter van Valentas […]

Het was een vrijdagavond waarbij de mannen van Jumpers’76 een wedstrijd mochten gaan spelen in plaats van trainen. De wedstrijd was laat, want we mochten om 21:30 spelen in Eindhoven tegen Tantals H3. Afwezigen bij Jumpers waren: Roy Lucassen en Claudio Mendes.

De wedstrijd begon met een paar scores van Tantalus. Eerst een driepunter van Valentas Bruzas en vervolgens twee scores van Francisco Bloom brachten Tantalus al snel op een 7-0 voorsprong. Hierop had Jorik Wulterkens aan onze kant een antwoord op met een driepunter. met 7-3 op het scorebord leek het even alsof de aanval bij ons begon te lopen. We kwamen al snel terug en de score ging gelijk op. Aan beide kanten werd gescoord. Maar even later liep Tantalus weer uit. 

1ste kwart: 30-18

In het 2de kwart maakte Jumpers een goede start wat begon met een paar mooie scores van Steffan Claessens en Dirk Laurense die ons op bijna een gelijke stand brachten. We kwamen bij tot wel 3 punten achter (36-33) en in een keer begon de wedstrijd weer spannend te worden! Wat scores aan de kant van Tantalus en weer wat scores van Jorik Wulterkens en Dirk Laurense aan onze kant hielden het heel spannend. 

Ruststand: 39-33

In het 3de kwart moesten de mannen van Jumpers even opstarten. Met hier en daar ook wel wat ongelukkige ballen van Tantalus die er ingingen op mysterieuze wijze liep Tantalus weer even uit. Maar de mannen van Jumpers bleven vechten tot het einde. Harder verdedigen, mooie passes en goede looplijnen zorgen ervoor dat Denny Janssen en Steffan Claessens voor twee mooie scores vrijkwamen. Echter was dit tot op dat moment nog niet genoeg om bij te komen. 

In het 4de kwart kwamen er nog veel scores van Peter Hoeijmakers en Dirk Laurense en een Monster Block van Wouter Oosterbeek. Het was genoeg om een beetje terug te komen. Maar helaas net niet genoeg om de pot binnen te slepen. 

Eindstand: 79-73

Topscores: Dirk Laurense 21 punten, Peter Hoeijmakers 15 punten, Jorik Wulterkens 10 punten. 

Volgende wedstrijd voor Jumpers is thuis op 13 april om 16:00 uur in sporthal de Wetteling zaal 2.