Home /
Jumpers verliest laatste thuiswedstrijd
;

Afgelopen zaterdag speelde Jumpers zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Met het prachtige weer buiten moesten de heren van Jumpers om 16:00 uur eerst nog een wedstrijd spelen tegen de nummer drie van de competitie Yellow Sox uit Bakel. Voor beide teams was één ding zeker, na de wedstrijd op het terras gaan zitten. Afwezigen bij Jumpers waren: […]

Afgelopen zaterdag speelde Jumpers zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Met het prachtige weer buiten moesten de heren van Jumpers om 16:00 uur eerst nog een wedstrijd spelen tegen de nummer drie van de competitie Yellow Sox uit Bakel. Voor beide teams was één ding zeker, na de wedstrijd op het terras gaan zitten. Afwezigen bij Jumpers waren: Maarten Wijnen (geblesseerd), Steffan Claessens (ziek) en Claudio Mendes.

Het eerste kwart van de wedstrijd ging gelijk op maar toch was Jumpers niet tevreden over het eigen spel. De scores aan de kant van Jumpers kwamen maar moeizaam tot stand terwijl bij Yellow Sox juist het tegenovergestelde gebeurde. Het waren dan ook de heren uit Bakel die na zes minuten de eerste voorsprong pakte tijdens de wedstrijd (16-20). Met een time-out probeerde de mannen de orde op zaken te stellen en de flow van Yellow Sox te stoppen. Maar het waren de bezoekers die scherper en beter uit de time-out kwamen en brutaal de voorsprong verder uit breiden. (18-29)

Ook het tweede kwart had Jumpers moeite om het spel te maken en liep het alles behalve soepel. Door scores van Peter Hoeijmakers en Dirk Laurense werd de voorsprong van Yellow Sox niet groter maar het kwam ook niet dichterbij. Aan het einde van het tweede kwart waren het de mannen uit Bakel die toch de voorsprong vergrootte naar 16 punten. Ruststand: 33-49.

In de rust was het voor Jumpers duidelijk dat als ze er nog een wedstrijd van wilden maken dat er kei hard voor gewerkt moest worden. Jumpers begon goed met een score van Wouter Oosterbeek maar het was Yellow Sox die met twee rake driepunters het gat weer verder vergrootte. Jumpers bleef hard werken maar toch was de voorsprong opgelopen tot 25 punten (39-64). De laatste paar minuten van het derde kwart kwam Jumpers beter in hun spel en maakte het vier scores achter elkaar en werd de voorsprong weer verkleind. (47-64)

Het laatste kwart van de wedstrijd deden de mannen uit Venray hun best maar de tegenstander was zoals eigenlijk de hele wedstrijd al gewoonweg beter. De voorsprong bleef hangen rond de 20 punten en voor iedereen was de winnaar van deze wedstrijd bekent. Eindstand: 58-79.

Topscoorders: Dirk Laurense 19 punten, Peter Hoeijmakers 17 punten, Justin Gommans en Jorik Wulterkens 7 punten.

Jumpers heeft nog twee inhaalwedstrijden maar de datums hiervoor zijn nog niet bekend.