Home /
Jumpers verliest in Veldhoven
;

Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Vido op het programma. De thuiswedstrijd had Jumpers maar met twee punten verschil gewonnen dus op voorhand zou dit een spannende wedstrijd moeten gaan worden. Afwezig was Maarten Steffers maar daarvoor in de plaats deed Roy Lucassen mee. Coach was Sinpat Kapriloglu. Jumpers begon niet sterk aan de wedstrijd en halverwege het eerste kwart stond […]

Jumpers begon niet sterk aan de wedstrijd en halverwege het eerste kwart stond de thuisploeg al voor met 14-7. Coach Sinpat Kapriloglu nam een time-out om het team weer scherp te krijgen. De time-out had gewerkt want Jumpers bracht de achterstand terug tot twee punten. (20-18)

Ook het tweede kwart begonnen de heren uit Veldhoven een stuk scherper en fanatieker. Roy Lucassen, die zijn eerste wedstrijd speelde dit seizoen, maakte wel zijn eerste punten. Toch keek Jumpers weer tegen een achterstand van zeven punten aan halverwege het tweede kwart (28-21). Wederom had Jumpers een time-out nodig. Via een paar goede scores van Wouter Oosterbeek probeerde Jumpers nog wat terug te doen maar dit was helaas niet genoeg. Ruststand: 34-25

Na rust was het wederom Wouter Oosterbeek die van zich liet gelden op het scorebord en het gat verkleinde tot zes punten (35-29). Vervolgens was het de thuisploeg die via een aantal snelle scores het gat alweer vergrote tot tien punten (45-35). De mannen uit Venray waren simpel weg niet scherp genoeg en miste veel kansen. Vido maakte hier optimaal gebruik van en aan het eind van het derde kwart stond Jumpers maar liefst 18 punten achter. (56-38).

Ook het laatste kwart speelde Jumpers niet goed en het geloof om nog terug de wedstrijd in te komen was verdwenen. Bij Jumpers scoorde Justin Gommans zeven punten dit kwart waardoor de achterstand niet nog groter werd. Eindstand: 76-56.

Topscoorders: Wouter Oosterbeek 19 punten, Justin Gommans 17 punten, Dirk Laurense 11 punten.

Volgende wedstrijd speelt Jumpers op 9 april om 18:00 uur in sporthal de Wetteling zaal 2.