Home /
Jumpers verliest eerste uitwedstrijd 2018
;

Afgelopen zaterdag speelde het heren team van Jumpers de uitwedstrijd tegen Yellow Sox uit Bakel. De thuiswedstrijd werd nog nipt gewonnen door Jumpers. Met 8 man en zonder coach gingen de mannen naar Bakel. Afwezigen: Bart van Dijk, Justin Gommans, Thomas Hermsen, Cane van der Sterren en Maarten Steffers. De thuisploeg begon veel scherper aan […]

De thuisploeg begon veel scherper aan de wedstrijd waardoor Jumpers al na 4 min tegen een achterstand van 8 punten aankeek. De mannen uit Venray hadden duidelijk moeite met het grote veld in Bakel. Het resterende kwart probeerde Jumpers dichterbij te komen maar Yellow Sox bleef hun schoten tegen een hoogpercentage raak schieten. (24-16)

Ook het tweede kwart bleven de mannen uit Bakel met scherp schieten en binnen 2 minuten stond Jumpers maar liefst 17 punten achter. Na een time-out was het Jumpers dat even wakker werd en 9 punten erin gooide. Toch was het slotakkoord van Yellow Sox voor rust waardoor de ruststand stond op  48-34.

Het derde kwart waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd en dit was ook terug te zien aan de scores. De teams bleven elkaar afwisselen in scores en de achterstand bleef hierdoor 14 punten waar Jumpers uiteindelijk niets mee opschoot. (66-52)

Het laatste kwart bleef Jumpers moeite, net als de hele wedstrijd, moeite hebben met het grote veld in Bakel. Daarnaast bleef de thuisploeg tegen een hoog percentage raak schieten waardoor Jumpers geen mogelijkheid had om dichterbij te komen. Einduitslag 85-69

Topscoorders: Peter Hoeijmakers 23 punten, Dirk Laurense 15 punten, Jorik Wulterkens 11 punten.

Volgende wedstrijd van Jumpers is zaterdag 27 januari om 16:00uur in sporthal de Wetteling.