Home /
Jumpers tegen onbekende Tracks Parkstad
;

Na 2 overwinningen op rij was het onbekende Tracks Parkstad afgelopen zondag aan de beurt. Zij hadden pas 1 wedstrijd gespeeld en gewonnen. Jumpers was met een gehavende selectie afgereisd naar Hoensbroek, mede door afwezigheid van 5 Forwards en Guards. De wedstrijd begon erg rommelig, pas in de 3de minuut werd de score geopend door […]

De wedstrijd begon erg rommelig, pas in de 3de minuut werd de score geopend door Tracks. Bij ons bleef het nog erg lang zoeken naar de juiste manier om door de verdediging heen te komen. Na een time-out wisten wij de 7-0 opening naar een stand van 9-7 te brengen.

Tot in de 7de minuut van het 2de kwart bleef het een gelijkopgaande strijd met een tussenstand van 25-24 in het voordeel van Tracks. Aan het eind van het 2de kwart werd de druk opgevoerd doormiddel van de zone-press en werden er een aantal onnodige turnovers gemaakt aan onze kant. Dit resulteerde in een run van 11-0 voor Tracks waardoor we met een achterstand van 36-24 het kleedlokaal ingingen.

In het 3de kwart probeerde we het gat weer te dichten door scherper te beginnen. Helaas gebeurde het tegendeel, er kwam nog een run maar niet in ons voordeel. Met een stand van 47-26 kregen wij eindelijk wat mee grip op de wedstrijd en kwamen wij na een run van onze kant op een stand van 49-35.

Het 4de kwart leverde het aantrekkelijkste basketbal op om naar te kijken met een kwartstand van 27-18. We kwamen nog terug tot 62-51 maar moesten daarna helaas voor dit weekend onze meerdere erkennen in Tracks Parkstad met een eindstand van 76-53.

Gelukkig hebben we veel tijd om onze strategie aan te passen aangezien we a.s. zaterdag weer tegen deze tegenstander aan mogen treden.

Scores: Dirk 14, Jorik 10, Loeki 9, Emiel 7, Wouter 5, Mirko en Andrea 4 punten.