Home /
Jumpers sluit seizoen winnend af
;

Afgelopen zaterdag speelde Jumpers zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Thuis werd er gespeeld tegen de nummer 3 van de competitie Vido uit Veldhoven. De uitwedstrijd had Jumpers met slechts acht punten verloren dus de mannen waren er op gebrand om deze pot te winnen. Afwezige bij Jumpers waren Maarten Steffers en Peter Hoeijmakers vanwege blessure.  De mannen uit Venray begonnen goed […]

De mannen uit Venray begonnen goed aan de wedstrijd en zaten er verdedigend fel op. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en hielden elkaar in evenwicht. Aan de kant van Jumpers was het Wouter Oosterbeek, met 11 punten, die een sterk eerste kwart speelde. (17-19)

In het tweede kwart ging het spel snel op en neer. Dit keer waren het Jorik Wulterkens en Casper ten Brink die met hun scores Jumpers in de wedstrijd hielden. Ruststand: 34-36

Na rust was het Jumpers dat sterker speelde. Via een aantal scores van Dirk Laurense nam een Jumpers een voorsprong van acht punten. 47-39. De mannen uit Veldhoven lieten zien waarom ze 3e in de competitie zijn en kwamen sterk terug. Toch behield Jumpers een voorsprong van drie punten. (56-53)

Ook het laatste kwart kwam Jumpers sterk uit de startblokken en nam het weer een ruimere voorsprong 62-53. Vidoprobeerde terug te komen in de wedstrijd maar ditmaal was het Youssef El Morabit met een aantal scores die zorgde dat Jumpers de voorsprong behield.

Jumpers wint uiteindelijk de laatste wedstrijd van het seizoen met acht punten. Eindstand: 78-70.

Topscoorders: Dirk Laurense 23 punten, Wouter Oosterbeek 13 punten, Jorik Wulterkens 12 punten.