Home /
Jumpers maakt het de koploper moeilijk
;

Afgelopen zaterdag speelde het heren team van Jumpers tegen de ongeslagen koploper Yellow Sox uit Bakel. De mannen uit Venray hadden na de winst van een week eerder er vertrouwen in maar wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden. Afwezigen bij Jumpers: Klaidas Laurencikas. Vanaf minuut 1 had Jumpers het moeilijk met het snelle en fanatieke spel van de […]

Vanaf minuut 1 had Jumpers het moeilijk met het snelle en fanatieke spel van de tegenstander en liet zien waarom ze niet voor niets de koploper zijn. Jumpers had veel moeite met scoren en keek al snel tegen een achterstand aan. Dit beeld bleef het hele eerste kwart waardoor Jumpers al 10 punten achterstond na 10 minuten. (8-18)

Ook het tweede kwart bleef Jumpers het lastig hebben met het felle spel van de tegenstander. De mannen probeerde door zelf ook feller te gaan spelen terug te komen in de wedstrijd maar Yellow Sox bleef de voorsprong houden maakte die zelfs groter. Ruststand: (24-38)

Na rust was het Jumpers dat beter aan de wedstrijd begon en had de ploeg uit Bakel steeds meer moeite met het spel van Jumpers. De achterstand werd hierdoor ook verkleind tot 8 punten. Toch waren het de bezoekers die het laatste antwoordt hadden in dit kwart en werd de voorsprong weer vergroot tot 13 punten. (39-52)

Het laatste kwart speelde Jumpers zijn beste spel en begon het de achterstand langzaam te verkleinen. De wedstrijd werd hierdoor steeds spannender en de heren uit Bakel kregen het steeds moeilijker met Jumpers. Het lukte de mannen om zelfs terug te komen tot twee punten. Het team uit Bakel had een time-out nodig om weer rust te krijgen. Het lukte Jumpers helaas niet om verder door te drukken en mede door de foutenlast konden de bezoekers de voorsprong uitbreiden vanaf de vrije worp lijn. Eindstand: (61-66)

Topscoorders: Wouter Oosterbeek 18 punten, Dirk Laurense18 punten, Jorik Wulterkens 17 punten.

De volgende wedstrijd is zaterdag 23 november om 13:00 uur in Sittard tegen BC Bumpers.