Home /
Jumpers ’76 U12 kampioen
;

Jumpers ’76 U12 kampioen

Afgelopen zaterdag speelde het U12 team van Jumpers ’76 uit Venray zijn laatste wedstrijd in de eerste helft van het seizoen. Na enkele seizoenen zonder veel successen was het team erg sterk dit seizoen. Ze begonnen met een nipt verlies in de eerste wedstrijd tegen Heeze. Daarna hebben ze alle wedstrijden met overmacht gewonnen. Bij […]

Afgelopen zaterdag speelde het U12 team van Jumpers ’76 uit Venray zijn laatste wedstrijd in de eerste helft van het seizoen. Na enkele seizoenen zonder veel successen was het team erg sterk dit seizoen. Ze begonnen met een nipt verlies in de eerste wedstrijd tegen Heeze.

Daarna hebben ze alle wedstrijden met overmacht gewonnen.

Bij winst tegen Yellow Sox in de laatste wedstrijd zouden ze zeker zijn van het kampioenschap. Met de voltallige selectie jeugdspelers was het team aanwezig in Bakel. Jumpers kreeg de winst echter niet cadeau. Lange tijd ging de stand op en neer tussen beide teams.

Jumpers kreeg wel veel kansen, maar de ballen wilden er, op een of andere manier, niet in.

Bij rust was de stand dan ook 25-23.

Na een goede peptalk van coaches Sinpat Karpiloglu en Dave Ewalts ging Jumpers de 2e helft sterker van start. Ze konden beter hun rust bewaren en wisten het verschil verder uit te bouwen door een reeks van mooie aanvallen en goed teamwork. Ook wisten meerdere spelers enkele driepunters in het net te gooien. Onder toeziend oog van de trotse ouders op de tribune en beide coaches wordt de uiteindelijke eindstand is 35-68.

Hiermee eindigt Jumpers als eerste in de poule van de 4e klasse U12.