Home /
HO HO HO
;

HO HO HO

HO HO HO, Vrijdag 14 december zal er in plaats van training het jaarlijkse kerstballen toernooi worden gehouden van 19:00 uur tot 20:30 uur. De training van 17:30 uur tot 19:00 uur gaat wel gewoon door en zullen bezoek krijgen van de kerstman, HO HO HO. Alle leden, oud-leden en vrienden van Jumpers (van de […]

HO HO HO,

Vrijdag 14 december zal er in plaats van training het jaarlijkse kerstballen toernooi worden gehouden van 19:00 uur tot 20:30 uur. De training van 17:30 uur tot 19:00 uur gaat wel gewoon door en zullen bezoek krijgen van de kerstman, HO HO HO.
Alle leden, oud-leden en vrienden van Jumpers (van de jongste tot de gepensioneerden) zijn bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan een heus mix toernooi in sporthal De Wetteling Zaal 2.

Spelers en speelsters van alle leeftijden worden gemixt en onderling wordt er dan gestreden voor de winst.
Aanmelden kan persoonlijk bij Dirk Laurense of stuur een bericht naar:

technischezaken@jumpers76.nl
06-42128464

Voor de creatievelingen onder ons, het is geoorloofd (niet noodzakelijk) om in kerstsfeer op het veld te verschijnen!!
Als je nog niet zeker weet je of aanwezig kan zijn maar je wil wel meedoen probeer er dan voor te zorgen dat je rond half 7 aanwezig bent, zodat je alsnog kan worden ingedeeld!!

Na afloop van het mixtoernooi wordt er in de kantine nog een drankje genuttigd tot in de late uurtjes. Uiteraard hopen we op voldoende enthousiastelingen om er iets leuks van te maken.

Groetjes,

De Kerstman