Home /
HO HO HO
;

HO HO HO

Vrijdag 22 december zal er in plaats van training het jaarlijkse kerstballen toernooi worden gehouden van 19:00 tot 20:30. Alle leden, oud-leden en vrienden van Jumpers (van U12 tot gepensioneerden) zijn bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan een heus mix toernooi in sporthal De Wetteling. Spelers en speelsters van alle leeftijdne worden gemixt […]

Vrijdag 22 december zal er in plaats van training het jaarlijkse kerstballen toernooi worden gehouden van 19:00 tot 20:30.

Alle leden, oud-leden en vrienden van Jumpers (van U12 tot gepensioneerden) zijn bij deze uitgenodigd om deel te nemen aan een heus mix toernooi in sporthal De Wetteling.

Spelers en speelsters van alle leeftijdne worden gemixt en onderling wordt er dan gestreden voor de winst.

Aanmelden kan persoonlijk bij Dirk Laurense of stuur een bericht naar:

technischezaken@jumpers76.nl

06-42128464

Voor de creatievelingen onder ons, het is geoorloofd (niet noodzakelijk) om in kerstsfeer op het veld te verschijnen!!

Als je nog niet zeker weet of je aanwezig kan zijn maar je wil wel meedoen probeer er dan voor te zorgen dat je rond half 7 aanwezig bent, zodat je alsnog kan worden ingedeeld!l

Na afloop van het mixtoernooi wordt er in de kantine nog een drankje genuttigd tot in de late uurtjes. Uiteraard hopen we op voldoende enthousiastelingen om er iets leuks van te maken.

Groetjes,

De Kerstman