Home /
Eerste winst Jumpers
;

Jumpers boekte afgelopen zaterdag hun eerste winst van het seizoen in een thuiswedstrijd tegen BV Schijndel. De winst was voor Jumpers ook belangrijk omdat het team uit Schijndel maar één plek boven Jumpers staat. Afwezigen waren: Maarten Steffers en Samuel Skamla. Wetende dat Jumpers deze wedstrijd moest gaan winnen begon het fel aan de wedstrijd. […]

Wetende dat Jumpers deze wedstrijd moest gaan winnen begon het fel aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een kleine voorsprong halverwege het eerste kwart. Aan de kant van Venray waren het Wouter Oosterbeek en Dirk Laurense die met 9 en 6 punten ervoor zorgde dat Jumpers het eerste kwart winnend afsloot. (17-14).

Begin tweede kwart kwam Schijndel nog terug tot één punt maar dankzij een driepunter van Klaidas Laurencikas nam Jumpers weer afstand. Jumpers bleef sterk spelen in het tweede kwart en begon langzaam de voorsprong uit te breiden tot 11 punten bij rust. (29-18)

Na rust probeerde de bezoekers nog terug te komen maar met een sterk spelende Wouter Oosterbeek en scores van onder andere Jorik Wulterkens en Sam Zacherl bleef Jumpers de voorsprong houden. In dit kwart werd de voorsprong zelfs vergroot tot 19 punten maar in de laatste minuut liet Jumpers de tegenstander toch te makkelijker scoren waardoor de voorsprong weer werd verkleind tot 14 punten. (43-29)

Het laatste kwart probeerde het team uit Schijndel nog terug te komen door druk te zetten maar dit resulteerde niet in het gewenste resultaat. De voorsprong van Jumpers kwam niet meer in gevaar en zo werd de eerste wedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. Eindstand: 61-44.

Topscoorders: Wouter Oosterbeek 21 punten, Dirk Laurense 17 punten, Klaidas Laurencikas 8 punten.

De volgende wedstrijd speelt Jumpers op zaterdag 16 november om 16:00 uur in sporthal de Wetteling tegen de koploper Yellow Sox uit Bakel.