Home /
Eerste nederlaag Jumpers
;

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen BC Lieshout op het programma. De mannen van jumpers miste Wouter Oosterbeek, Thomas Hermsen en Bart van Dijk. We kwamen aan in Lieshout waar we een half uur later begonnen aan de wedstrijd dan hij gepland stond. BC Lieshout begint sterker aan de wedstrijd en na 4 min staat […]

BC Lieshout begint sterker aan de wedstrijd en na 4 min staat de thuisploeg al met 13-4 voor. Na een paar minuten spelen nam Lieshout een time-out en na deze time-out werd het spelletje even anders. Veel fast break scores door Lieshout en een matige defense bij Jumpers resulteerde in een inhaalrace voor de rest van de game voor de mannen van Jumpers. De stand na de run van Lieshout was 22-8.

In het tweede kwart kwam Jumpers al een beetje beter terug door een aantal scores van Dirk Laurensse en Mirko Antheunisse waardoor het al snel 22-15 werd, het kwam dus allemaal al dichterbij, maar we waren er nog niet. Met aan het einde van het tweede kwart een aantal scores van Dols aan de kant van lieshout en nog een aantal scores van Dirk Laurensse en Peter Hoeijmakers kwamen we op een ruststand van 35-26 uit.

We hadden de rust erop zitten, maar het derde kwart begon niet goed aan de kant van Jumpers. Wel drie driepunters en een fast break score van Vervoort aan de kant van Lieshout zorgt dat ze een 11-2 run krijgen waardoor ze uitlopen tot een score van 44-28. Aan de kant van Jumpers kwamen de scores voornamelijk van Peter Hoeijmakers, maar toch wist Lieshout de defense van Jumpers te verslaan en vielen er telkens om de beurt scores waarbij jumpers toch stiekem wel weer inliep op Lieshout. eind kwart 3: 60-39

In het vierde kwart verandere dit niet veel want het bleef een inhaalrace. De mannen van Jumpers wisten er nietmeer bovenop te komen want de scores aan beide kanten waren in het 4de kwart ongeveer gelijk. Een laatste moment in de wedstrijd met nog 12 seconden op de klok mist Peter Hoeijmakers zijn dunk die hij eigenlijk toch wel had willen maken.

Eindresultaat: BC Lieshout 74-61 Jumpers ’76

Topscoorders: Peter Hoeijmakers 23 punten, Dirk Laurense 15 punten, Jorik Wulterkens 11 punten

Aankomend weekend hebben de mannen van Jumpers geen wedstrijd. Op 21 oktober komen de mannen van Jumping Giants uit Nederweert op bezoek in de Wetteling om 16:00