Home /
Derde overwinning Jumpers
;

Jumpers wint ook de derde competitiewedstrijd. Afgelopen zaterdag moesten de heren van Jumpers naar Geldrop toe voor de wedstrijd tegen E.B.C.G. Met al 2 overwinningen op zak vertrokken de mannen van Jumpers onder leiding van coach Sinpat Kapriloglu met veel vertrouwen richting Geldrop. Afwezig waren Peter Hoeijmakers, Steffan Claessens , Denny Janssen en Wouter Oosterbeek. […]

Het eerste kwart opende Justin Gommans de score met een drie punter. Waarna E.B.C.G. a snel een time-out pakte omdat het niet tevreden was over het spel. Niet dat dit veel invloed had want het resterende kwart stond in het teken van chaos en slordigheid aan beide kanten. Enige speler die positief voor de dag kwam in dit kwart was Mirko Antheunisse die met een aantal sterke acties voor dreiging zorgde en vervolgens ook al zijn vrij worpen raak schoot. (10-16)

In het tweede kwart was het Bart van Dijk die als eerst het netje wist te vinden namens Jumpers. Ook dit kwart waren beide teams erg slordig met de bal maar was het Jumpers dat toch net wat vaker wist te scoren. E.B.C.G. probeerde met een zone-defence het Jumpers lastig te maken maar Jorik Wulterkens wist met twee raken drie punters hier meteen een einde aan te maken. Ruststand (24-37)

Het was E.B.C.G dat na de rust sterker uit de start blokken kwam door onder andere 2 drie punters van nr. 4 Bram van Eembergen. Dit zorgde dat Jumpers weer wakker werd en feller ging verdedigen. Het resterende kwart bleef de voorsprong van Jumpers nagenoeg hetzelfde met in de laatste minuut een driepunter in de fast-break van Bart van Dijk. (36-50)

In het vierde kwart lukte het E.B.C.G. niet om dichterbij te komen wat resulteerde in veel fouten. Hierdoor kwamen de spelers van Jumpers veel op de vrij worp lijn terecht en net als in de voorgaande wedstrijden schoot Jumpers hier een hoog percentage. Jumpers wint uiteindelijk de wedstrijd met 55-67. Jumpers staat door de overwinning aan kop in de competitie.

Topscoorder: Dirk Laurense 27 punten, Jorik Wulterkens 11 punten, Justin Gommans 10 punten.