Home /
ALV vrijdag 20 september om 19:00
;

ALV vrijdag 20 september om 19:00

Beste leden, Bij deze nodigen wij alle leden, ouders en andere betrokkenen bij Jumpers uit voor de Algemene leden vergadering!!  Op vrijdag 20 september om 19:00 uur zal de jaarlijkse Algemene leden vergadering plaatsvinden in de kantine van sporthal de Wetteling. De trainingen van 19:00 uur tot 20:30 uur zullen hierdoor vervallen. De trainingen van 17:30 uur tot 19:00 uur zullen […]

Beste leden,
Bij deze nodigen wij alle leden, ouders en andere betrokkenen bij Jumpers uit voor de Algemene leden vergadering!! 
Op vrijdag 20 september om 19:00 uur zal de jaarlijkse Algemene leden vergadering plaatsvinden in de kantine van sporthal de Wetteling. De trainingen van 19:00 uur tot 20:30 uur zullen hierdoor vervallen. De trainingen van 17:30 uur tot 19:00 uur zullen 10 minuten eerder stoppen. 
Tijdens de vergadering zullen de belangrijkste zaken van het afgelopen seizoen worden besproken en zal worden gekeken naar de toekomst van Jumpers. Waaronder het onderstaande zal worden besproken.

”Jumpers zoekt nieuwe Voorzitter

Zoals gemeld in de ALV van September 2018 gaat de huidige voorzitter er in verband met een verhuizing mee stoppen. Het afgelopen jaar zijn we al bezig geweest met het invullen van deze vacature, tot op heden nog zonder succes.

 

Wij zijn dus nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ben jij of ken jij iemand die hierin wellicht interesse heeft en ook de tijd, laat het ons dan weten.

 

Wat houdt de rol als voorzitter in, de huidige voorzitter(Mirko Antheunisse) gaat hierover graag met de kandidaat in gesprek. Maar op hoofdlijnen is het de leiding geven aan het dagelijks bestuur van de vereniging, neerzetten van de vrijwilligers organisatie, aanspreekpunt binnen de club en naar buiten en gezamenlijk ontwikkelen en uitvoeren van een meerjarenplan. De bijbehorende tijdsbesteding is minimaal 1 dag per maand, maar liever meer in verband met de huidige uitdagingen binnen de club.

 

Voor mogelijke kandidaten kan er contact opgenomen met Mirko Antheunisse, voorzitter@jumpers76.nl

Graag zien wij dan ook alle leden verschijnen tijdens deze vergadering, het gaat tenslotte om de toekomst van onze club. Daarnaast zien wij van de jeugdleden ook graag de ouders tijdens deze vergadering. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Jumpers’76