Home /
Achilles ’71 net iets te sterk voor Jumpers ‘76
;

Achilles ’71 net iets te sterk voor Jumpers ‘76

Jumpers moest dit weekend uit naar Nuenen, de nummer 1 in de competitie. Afwezigen bij Jumpers waren Peter Hoeijmakers, Mirko Antheunisse, Bart van Dijk, Cane van der Sterren en Thomas Hermsen. Van start zonder enkele belangrijke spelers maar toch vol zelfvertrouwen naar een spannende wedstrijd. Spannend was het zeker en Jumpers maakten het in het […]

Jumpers moest dit weekend uit naar Nuenen, de nummer 1 in de competitie. Afwezigen bij Jumpers waren Peter Hoeijmakers, Mirko Antheunisse, Bart van Dijk, Cane van der Sterren en Thomas Hermsen. Van start zonder enkele belangrijke spelers maar toch vol zelfvertrouwen naar een spannende wedstrijd. Spannend was het zeker en Jumpers maakten het in het eerste kwart, door een paar goede acties van Justin Gommans, Dirk Laurense en een goede zone defence Achilles niet makkelijk. Met een kleine 3 punten achterstand sloten zij het eerste kwart af.

Door het goede spel aan beide kanten ging de wedstrijd in het tweede kwart gelijk op. Jumpers liet als team een goed samenspel zien met ook een paar mooie individuele actie’s. Helaas wist Achilles Jumpers op afstand te houden met een paar goede schoten en was de stand na de tweede helft 37-33 voor Achilles.

In het derde kwart verzwakte Jumpers een beetje waar Achilles direct misbruik van maakte en steeds verder uitliep. Scoren lukte Jumpers in dit kwart bijna niet en dit kwam mede door een strakke zone defence van Achilles.

In het vierde kwart herpakte Jumpers zich en gingen zij er weer hard tegenaan. Door een goed teamspel kwamen spelers vrij en kon er zo weer gescoord worden. Met een mooi aantal 3 punters van Jorik Wulterkens kwam Jumpers steeds dichter bij Achilles. Helaas echter net niet genoeg om net de winst naar huis te gaan. Jumpers verloor in Nuenen van Achilles met 76-60.

Topscoorders van Jumpers: Jorik Wulterkens (21)  Dirk Laurense(15)  Maarten Wijnen(10)

Jumpers speelt de volgende wedstrijd op zaterdag 24 februari in Sporthal de Wetteling.